B-tytöt ja Naiset

Kausi 2017-2018

Naisten joukkue koostuu nuorista ja he pelaavat naisten maakuntasarjaa. Alkusarja saatiin päätökseen 11.2 ja tytöt sijoittuivat kolmanneksi ja jatkavat ylemmässä jatkosarjassa. Lohkon voitti ZZ Toivala, toinen oli Sampo, neljänneksi jäi ViLe, jonka voitimme viimeisessa turnauksessa ja varmistimme kolmannen sijan.

Valmennuksesta on vastannut Hanna Nissinen ja Susanna Ronkainen.

 

Kausi 2016 – 2017

B-tyttö joukkueemme jatkaa edellisvuoden rungolla, kaksi tyttöä kulkee Iisalmesta ja kaksi Sukevalta. Sini saatiin yli-ikäisenä mukaan!

Joukkuetta valmentaa Tuula Valtonen ja Varpu Rytkönen, joukkueenjohtajana Anna-Kaisa Koski 0440773960.

B-tytöt Kuopion turnauksessa 11.9.2016

B-tytöt Kuopion turnauksessa 11.9.2016

Kausi 2014 – 2015

C-tytöt ja muutama vanhempi tyttö lähtevät naisten maakuntasarjaan. Varpu Rytkönen valmentaa ja Anna-Kaisa Koski toimii joukkueenjohtajana.

 

Kausi 2013-2014

1.2.2014 Kerimäki

3.pooliturnaus pelattiin Kerimäellä ja jouduimme lähtemään sinne kuudella pelaajalla. Eka peli oli Kerimäen Lentopalloa ja toinen peli Kausalaa vastaan. Molemmat vastustajat olivat taitavia ja iskivät monipuolisesti, emmekä saaneet näissä peleistä voittoja, hävittiin molemmat 0-2.

Viimeinen peli Vilppulan Tähteä vastaan alkoi hyvin ja eka erä voitettiinkin ihan hyvin, toisen erän alussa tuli virheitä ja vastustaja karkasi eikä kolmatta erääkään jaksettu enää tsempata. Hävittiin 1-2.

26.10. Pihtipudas

Toiseen tasoturnaukseen Pihtiputaalle lähti hieman ontuva joukkue, pari polvisairasta ja yksi kotona kipeänä sairastava. Plokin ja Kempele Sportin joukkue olivat voitettavissa olevia joukkueita, mutta siihen ei riittänyt puhti tänään. Pisteitä saatiin erissään vain alle 15, nämä kaksi peliä hävittiin 2-0.

Kolmas peli oli Suomussalmea vastaan, ensimmäinen erä voitettiin selkeästi, toinen hävittiin ja kolmannessa piti taistella ja olla tahtoa voittaa aiemminkin voitettu SuPS. Erä voitettiin 15-12 ja koko peli 2-1.

Seuraava turnaus on kolmen viikon päästä ja siihen saamme toitottavasti koko joukkueen taistelemaan terveenä!

 

5.10.2013 Kotiturnaus

Ensimmäinen turnaus saatiin pelata omassa salissa. Eka peli oli Kuhmon Kivaa vastaan ja se alkoikin nihkeästi, jännitys vei liikkeen jaloista ja uudenlainen pelisysteemi näytti sekoittavan tyttöjä. Erän puolivälissä alettiin päästä peliin mukaan ja uskallettiin jo liikkuakin. Voitimme erän 25-23, tiukka oli loppu puristus, mutta erä voitto oli makea! Toisen erän voitimme jo selkeämmin ja koko pelin 2-0.

Toinen peli oli Suomussalmea vastaan joka oli myös uusi vastustaja. Alusta lähtien saimme pelin kulkemaan ja voitimme 2-0.

Sitten tuli vastaan jo hieman pelätty Lapinlahti, joka  oli voittanut selkein numeroin jo muut vastustajat. Yhtä vakuuttavasti he pelasivat meitäkin vastaan ja jokainen piste oli työn takana! Saimme molemmissa erissä 15 pistettä joka oli hieno saavutus kun vastassa oli hyviä tyttöjä. Hävisimme 0-2.

Viimeinen peli oli Vieremän Lentopalloa vastaan ja sen voitimme pelaamalla omaa peliämme. Voitto meille 2-0.

Turnauksen voitti LaVe ja me olimme toisia, hienoa tytöt!!

Seuraava turnaus on kolmen viikon päästä ja siellä pelit ovat jo hieman kovempia kun taso alkaa tasaantua.

Pelaajat: Vilna Luukkonen, Suvituuli Hynynen, Kaisamari Partanen, Sini Huuskonen, Elisa Savolainen, Saimi Rönkkö, Jenni Korhonen ja Jessica Koski, joka joutui huilaamaan ensimmäisen turnauksen polven takia. Valmentajana Jutta Valtonen.